22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ramazan Şenlikleri başlıyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan şenliklerine önümüzdeki Pazar günü düzenlenecek Kibariye konseri ile başlayacaklarını söyledi.

Böcek ayrıca, Konyaaltı bölgesinde bulunan dar gelirli ailelere erzak yardımında bulunacağını belirtti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlediği basın toplantısında belediye tarafından bir ay boyunca gerçekleştirilecek Ramazan etkinliklerini anlattı. Manevi duyguların canlandığı Ramazan ayına girildiğini ifade eden Böcek, bir ay boycunca devam edecek etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Ramazan şenliklerine önümüzdeki Pazar günü gerçekleştirilecek Kibariye konseri ile start verileceğini kaydeden Böcek, “Bir ay boyunca konserlerin yanı sıra Keloğlan, Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca, gölge oyunu gibi etkinliklerimiz devam edecek. Konyaaltı Belediyesi sınırları içindeki camilerimize gül suyu sıkılacak. Tatlı ve şeker imalathaneleri denetlenecek” dedi.

Konyaaltı Belediyesi olarak dar gelirli aileleri de unutmadıklarını belirten Böcek, “Konyaaltı bölgemizdeki dar gelirli ailelere bir ay yetecek erzak yardımı yapacağız. Bu durumdaki aileler bize mahalle muhtarlıkları aracılığıyla bize ulaşabilir veya 259 33 33 hatlı telefon numaralarımızı arayarak yardım isteyebilirler” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 13:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?