21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Recai Kutan Antalya'ya geliyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, 24 Şubat günü Antalya'da gerçekleştirilecek 'Milli Hamle' programına katılacak.

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Galip Akın, Genel Başkan Recai Kutan'ın 24 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek 'Milli Hamle' programına katılmak üzere Antalya'ya geleceğini söyledi. Başkan Akın, programa ayrıca Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın da canlı telefon bağlantısıyla katılacağını bildirdi.

Saadet Partisi 2009 Mart'ında yapılacak yerel seçim startını 'Milli Hamle' programıyla veriyor. Saadet Partisi'nin çalışmalarının hiçbir zaman durmadığını belirten İl Başkanı Galip Akın, "Biz seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Sadece seçim döneminde boy göstermekle sorunların çözümlenmeyeceğinin bilincindeyiz. Saadet Partisi yılın 365 günü çalışmaktadır. Bazıları gibi seçim partisi değil hizmet partisiyiz" dedi.

Akın, 24 Şubat günü yapacakları 'Milli Hamle' programıyla partinin son durumu, ülke sorunları ve ülkenin yeniden aydınlığa çıkışıyla ilgili yapacakları çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunulacağını söyledi. Programa Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan'ın da katılacağını anlatan Akın, Milli Görüş lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın da canlı olarak telefonla programa katılarak tele konferans vereceğini bildirdi.

Galip Akın, geçmişte olduğu gibi bugün de Saadet Partisi'nin kadrolarının tecrübeli kadrolarıyla yeniden göreve hazır olduğunu belirterek "Biz bu güçlü ve tecrübeli kadroların hak ettiği yere yeniden geleceğine inanıyoruz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 13:37:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?