22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Rehberlerden Başkan Türel'e ödül

Antalya Rehberler Esnaf Odası, Antalya’yı bir cazibe merkezi haline getirmeye yönelik sürdürülen Kent Müzesi, Kentsel Dönüşüm Projeleri ve marka şehir çalışmaları nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e Turizm Markası Ödülü verdi.

Antalya Rehberler Esnaf Odası Başkanı Osman Özbuldu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Türel’i makamında ziyaret etti. Osman Özbuldu, turizmin başkenti olan Antalya’da Başkan Menderes Türel’in yaşanabilir bir kent ve markalaşma yönünde önemli çalışmalar yaptığını ve bunları takdirle karşıladıklarını ifade etti. Özbuldu, özellikle turistleri kent merkezine çekecek Kentsel Dönüşüm ve Kent Müzesi Projeleri için kendisine teşekkür etti.

Antalya Rehberler Esnaf Odası Başkanı Osman Özbuldu, bu çalışmalarından dolayı Turist Rehberleri Birliği’nin her yıl turizmin gelişmesine katkı yapan kişi ve kurumlara verdiği bölgesel ödüller kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Turizm Markası Ödülü’ne layık görüldüğünü söyledi.

Kent merkezini cazibe merkezi haline getirmenin belediye çalışmaları içinde en önemlisi olduğunu kaydeden Başkan Türel, “Kaleiçi, Kentsel Dönüşüm ve Kent Müzesi Projeleri ile kent merkezini canlandırmayı hedefliyoruz. Cazibe merkezi yaratırsanız, turistleri otellerin içinde zincirle bağlasanız tutamazsınız. Turistleri otel dışına çıkaracak düzenlemeleri Antalya’da yapıyoruz. Bu düzenlemelerin turistlere tanıtımında ve anlatımında sizlere büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

Yapılan hizmetlerin takdir edilmesinin kendilerine güç ve moral verdiği belirten Türel, “Bizim tek sermayemiz vatandaşın rızası ve teşekkürü. Ödülünüz bizi daha da şevklendirecek. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim” dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 16:20:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?