8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Rehin alınan muhasebeci vuruldu

Antalya'da bir giyim mağazasına silahla girerek rehin aldığı eski ortağını kalçasından vuran şahıs, polis tarafından teslim olması için ikna edilerek gözaltına alındı. Yaralı muhasebeci ise hastaneye kaldırıldı. 

Antalya'nın en işlek caddelerinden Güllük Caddesi'nde sabah saat 08.30 sıralarında meydana gelen olayda, muhasebecilik yaptığı öğrenilen A.A. (Aziz Aydın), bir giyim mağazasında muhasebeci olarak çalışan ve eski ortağı olduğu öğrenilen Alper Bezci'nin çalıştığı işyerine gelerek, tehdit ettiği Bezci'yi kalçasından silahla yaraladı. Aralarında alacak-verecek meselesi bulunduğu öğrenilen Bezci'yi kısa süre rehin alan zanlı, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ikna edilerek teslim oldu. Gözaltına alınan A.A. adlı şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Bezci'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Giyim mağazasında çalışan bayan tezgahtarlar, olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı. Mağaza içerisinde birbirlerine sarılarak ağlayan tezgahtarlar, ifadeleri alınmak üzere Şarampol Polis Merkezi'ne götürüldü. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, çok sayıda kurşun kovanına rastladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2007 Cumartesi 12:15:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?