16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Rekor denemesine Tütüncü desteği

TÜTÜNCÜ’DEN DÜNYA REKORU DENEMESİNE DESTEK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Lara Ritim Güzel Sanatlar Kursu’nun 600 öğrenci ile Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) yararına düzenleyeceği keman konserindeki dünya rekoru denemesinin başarılı olması için, gereken desteği sağlayacaklarını söyledi.

Başkan Hakan Tütüncü, 25–27 Nisan’da Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda konser verecek olan Lara Ritim Güze Sanatlar Kursu’nda keman eğitim olan minik öğrencileri kabul etti.

Ziyarette Lara Ritim Güzel Sanatlar Kursu Genel Müdürü Hakan Elmalıoğlu, Keman Öğretmeni Raouf Muhammedof, TEV Antalya Şubesi Kadın Kolları Başkanı Perihan Demirörs ve Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya da yer aldı.

Ziyarette, öğrenciler Başkan Tütüncü’ye, mini bir keman konseri verdi.

Lara Ritim Güzel Sanatlar Müdürü Elmalıoğlu, TEV yararına 25–27 Nisan tarihlerinde 2 ayrı keman konseri düzenleyeceklerini belirterek, “Türkiye’den ve dünyanın değişik ülkelerinden 3–12 yaş arası çocuklar, keman konseri verecek. 15 eserin seslendirileceği ve 600 çocuğun katılacağı konserde, dünya dekor denemesi yapılacak” dedi. Elmalıoğlu, konserin Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda düzenleneceğini de ifade ederek, desteklerinden dolayı da Başkan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Kendisine mini bir konser veren öğrencileri çok başarılı bulduğunu kaydeden Başkan Hakan Tütüncü, “Çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum. Bu çocuklarımızın arasından gelecekte çok başarılı sanatçıların çıkacağına inanıyorum” dedi. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, minik kemancıların, dünya rekoru denemesini başarabilmeleri için de ellerinden geleni yapacaklarını, konser için de Kepez Belediyesi Spor Salonu’nu tahsis ettiklerini sözlerine ekledi.

TÜTÜNCÜ’DEN DÜNYA REKORU DENEMESİNE DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 12:02:04
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 14:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?