16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Rekreasyon alanı projesi başladı

REKREASYON ALANI UYGULAMA PROJESİ BAŞLADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Irmak Kıyısı Kordon Caddesi’nde Rekreasyon Alanı Uygulama Projesi’ni başlattı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Irmak Kıyısı Kordon Caddesi’nde ‘Rekreasyon Alanı Uygulama Projesi’ni başlattı. Kordon Caddesi’ndeki peyzaj çalışmasının 900 bin TL’ye mal olacağı ve temmuz ayında tamamlanacağı bildirildi.Yaklaşık 3 bin 647 metrekare alanda uygulanacak projenin bölgedeki aktiviteyi artırarak, turizmi canlandıracağı ifade edilirken,

proje kapsamında kafeterya, içinde fitnes aletlerinin yer aldığı bir oyun parkı, el işi çalışmalarının yapılıp sergilenebileceği yarı kapalı nostaljik alanlar, 2 su oyunu, nostaljik su değirmeni ve yürüyüş yollarının yer alacağı açıklandı.

BÖLGE CANLILIK KAZANACAK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kordon Caddesi’nde uygulanan proje ile bölgenin canlılık kazanacağını belirterek, “Proje tamamlanınca Irmak Kıyısı Kordon Caddesi yerli ve yabancıların tercih edeceği bir çekim noktası haline gelecek. Projemizin temmuz ayında tamamlanması için elimizden geleni yapacağız. Bu arada çalışmalarımız sürerken etrafa vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dileriz. Vatandaşlarımızın çalışmalar sürerken belediye ekiplerimize yardımcı olacağı inancındayız” dedi.

REKREASYON ALANI UYGULAMA PROJESİ BAŞLADI
REKREASYON ALANI UYGULAMA PROJESİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 15:55:05
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 18:49:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?