7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Resim yarışmasına büyük ilgi

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen İlköğretim okulu öğrencileri arası resim yarışmasına öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Manavgat yangın alanlarını ağaçlandırma komitesi tarafından öğrencilerde çevre ve orman bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen 'Nasıl bir çevre ve nasıl bir orman hayal ediyorsunuz' konulu resim yarışmasına 167 ilköğretim okulu öğrencisi katıldı. Birbirinden güzel resimlerin yapıldığı yarışmanın jüri üyeliğini resim öğretmeni Hatice Enhoş, Manavgat Orman İşletme Müdürü Ahmet Çoban, Emekli öğretmen Osman Bedrettin Malbora, sınıf öğretmeni Nuri Çetin, Beden Eğitimi öğretmeni Vafire Çoban ve Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Dr. Hakan Sert yaptı. Yapılan değerlendirmelerin ardından Ana sınıfları kategorisinde Gündoğdu Duriye Duran İlköğretim Okulu'ndan Emir Uzar, İlköğretim kategorisinde ise Milli Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencisi Feyza Kök birinciliği elde etti.

Yarışmaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyen TEMA Vakfı Manavgat Şube Başkanı Mimar Şenay Malbora ve Orman İşletme Müdürü Ahmet Çoban, "Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri Çolaklı beldesinde bulunan Grand Otel Side'de düzenlenen yemekte verilecektir.. Yarışmada birincilere 300 YTL ile Ilıca Belediyesi'nin hazırladığı okul seti ve TEMA sertifikası verilecektir."dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 18:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?