21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Restoranlarda bayram hazırlığı

Ulupınar'ın eşsiz doğasında farklı bir atmosfer sunan Botanik Restoran bayram hazırlıklarını tamamladı.

Kemer'in doğal güzellikleri ünlü Ulupınar'da bulunan Restoran bayram hazırlığı başladı. Ulupınar'da ala balıkları ile meşhur restoranlar özel menüler ile damakları tatlandırmayı hedefliyor.

Botanik Restaurant Sahibi Fevzi Taş, "Bayramda Ulupınar'a yoğun bir ilgi bekliyoruz. Hazırlıklarımızı yapıyoruz ve herkesi bu muhteşem doğal güzelliğe bekliyoruz" dedi.

Bayram tatili süresince Botanik'e yoğun bir ilgi beklediklerini ifade eden restoran sahibi, Taş " Konuklarımız, mekânımızda geniş alanı, çeşitli aktiviteleri ve şırıl şırıl akan sular üzerindeki köşklerde yemek yemenin zevkini yaşayacaklar. Ayrıca burası Alabalık üretme merkezi. İsteyen konuklarımız eğer isterlerse kendi tutukları balıkları da yiyebilecekler. Bunun yanında yine yöremize has çeşitli menüler ile her türlü et yemeğini de en leziz şekilde burada bulacaklar."dedi.

Son günlerde yağan yağışlarında sevindirici olduğunu kaydeden Fevzi Taş, " 2-3 gündür bölgemizde görülen yağışlar sevindirici. İnşallah bu yağışlar bundan sonra da devam eder. Özellikle biz Alabalık üreticileri için ve kaynağımız için suyun önemi çok fazla. Bu bakımdan yağan yağmurların devamının gelmesi en büyük arzumuz. Ayrıca yağan yağmurların devamı ve kış aylarında dağlara düşecek kar ile de susuzluk tehlikesini önümüzdeki yıllarda yaşamak istemiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 14:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?