15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Rıxos Basketbol Kupası 15 Eylül'de

RIXOS ULUSLARARASI BASKETBOL KUPASI

Antalya'da 15 Eylül tarihinde başlayacak olan 3. Rixos Uluslararası Basketbol Kupası'nda Dinamo Moscow, Dusseldorf Giants, Galatasaray Cafe Crown ve Trabzonspor mücedele edcek.

Antalya Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda 15 Eylül'de başlayacak olan 3. Rixos Uluslararası Basketbol Kupası'nda yarışacak takımlar belirlendi. Rixos Basketbol Kupasında karşılacak takımlar arasında Rusya'dan Dinamo Moscow, Avrupa'dan Dusseldorf Giants ve Türkiye'den Galatasaray Cafe Crown ile Trabzonspor yer alıyor

Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı, TED Kolejliler Takımı, Ülkerspor ve Opel Skyliners takımlarının koçlukluranı yaparak büyük başarılara imza atmış Murat Didin ise Rixos Uluslararası Basketbol Kupası'nın organizasyon koordinasyonu ve danışmanlığını yürütüyor. Didin, takım seçimlerini yaparken oldukça zorlandıklarını belirterek, başarılı ve heyecanlı bir turnuva olacağını kaydetti.

Rixos Hotels, kupada yarışacak takımların konaklama sponsorluğunun yanı sıra antrenman yapmaları için saha ihtiyaçlarını da karşılayacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 15:15:00
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 16:35:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?