22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Rixos Tekirova 'en iyi otel' seçildi

Rusya'nın başkenti Moskova'da her yıl düzenlenen "Golden Meridian 2008-Rusya Seyahat Ödülleri"nde Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Rixos Tekirova "Türkiye'nin en iyi oteli" seçildi

Turizm dünyasında en iyi hizmeti veren turizm şirketlerini ortaya çıkarmak, cesaretlendirmek ve hizmet kalitelerini kanıtlamak için her yıl verilen bir ödül olan "Golden Meridian 2008-Rusya Seyahat Ödülleri", Moskova'da düzenlenen törende bu yıl "Türkiye'nin en iyi oteli" olarak Rixos Tekirova'ya verildi.

"En iyi Rus havayolu", "En iyi lokal havayolu", "En iyi yabancı havayolu", "En iyi Rus seyahat Acentesi Zinciri", "En iyi Rus VIP Acentesi", "En iyi Rus Resort Hotel" ve "En iyi yabancı oteller" kategorilerinde verilen Golden Meridian 2008 Seyahat Ödülü, "En iyi yabancı oteller" kategorisinde "Türkiye'nin en iyi oteli" olarak gösterilen Rixos Tekirova'ya verildi.

Moskova'da düzenlenen törende ödülü alan Rixos Tekirova Genel Müdürü Olcay Orhan; "Otelimizin bu uluslararası büyük ödüle layık görülmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Rixos Tekirova'nın giderek yükselen hizmet kalitesi bu ödülü almamızda büyük bir etken oldu. Bundan sonra da Rixos Tekirova olarak bir dünya markası olan Rixos'un bayrağını dünyanın her yerinde dalgalandırmaya devam edeceğiz" dedi.

"Golden Meridian-Seyahat Ödülü"nün seçim prosedürü iki aşamadan oluşuyor. Birinci aşama; Mart ve Mayıs ayları arasında tatillerini Rusya dışındaki ülkelerde geçiren misafirlerin oyları, ikinci aşama ise Rusya'da bulunan tur operatörlerinin üst düzey yetkililerinden oluşan 'Bilirkişi Kurulu'nun oyları. Bunun yanında Rusya'daki National Geographic kanalı başta olmak üzere diğer medya temsilcilerinin oyları da aynı şekilde büyük önem taşıyor.

2008 Golden Meridian Bilirkişi Kurulu Başkanı ve aynı zamanda National Geographic Rusya Temsilcisi olan Andrey Dubrovsky de kurulla ilgili olarak şunları söyledi:
"Bu kurulun vermiş olduğu kararların herkes tarafından yüzde 100 güvenilir olarak kabul görülmesinin nedeni; Bilirkişi Kurulu içerisinde bulunan etkili yayın editörleri ve en büyük tur operatörlerinin yetkililerinin bulunmasıdır. Bundan dolayı "Golden Meridian Seyahat Ödülü" kaliteli servis ve hizmetin bir sembolü olarak görülmektedir ve 797 Rus ve yabancı şirket, bu ödülleri almak için kıyasıya yarış içine girmişlerdir."
2008 Golden Meridian oylama süreci ve derece alan adayların seçimi de aynı şekilde bağımsız bir denetim mekanizması olan KPMG tarafından takip ve kontrol ediliyor.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 15:59:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?