21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Rus gazetecilerden ziyaret

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin daveti üzerine bir haftalık gezi için Antalya'ya gelen Rusya Gazeteciler Birliği Başkanı Vsevolod Bogdanov başkanlığındaki gazeteci heyeti, Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ile birlikte olmanın kendilerine büyük bir keyif verdiğini belirten Rusya Gazeteciler Birliği Başkanı Vsevolod Bogdanov, Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'ı da çok sıcak bulduğunu söyledi. Ziyaret sırasında kendisini çok güvende hissettiğini belirten Bogdanov, "Sokakta hiç polis göremiyorsunuz. Sokakta polis yoksa o kent çok güvenlidir. Sokakta polis çoksa güvenlik zafiyeti vardır" dedi.

ORTAK PROJE YÜRÜTÜYORUZ

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni de, yaptığı açıklamada, "Rus meslektaşlarımızla ileriki yıllarda gerçekleştirmeyi düşündüğümüz ortak projeler var. Üzerinde çalışırken bir taraftan da Antalya'yı tanıtıyoruz" diye konuştu.

Proje hayata geçerse önümüzdeki yıl Antalya'da yüzlerce gazetecinin katılacağı bir festival yapılacağını anlatan Yeni, şöyle konuştu: "Bunun da Antalya'mızın daha iyi tanınmasına katkısı olacak. Cemiyet olarak uluslar arası arenaya açılarak ürettiğimiz projelerle bir taraftan Antalya'mızın tanıtımına katkı sağlarken diğer taraftan meslektaşlarımızın mesleki gelişimine katkı sağlayan onların ufkunun açılmasını sağlıyoruz."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan da, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ile ortak birçok projeye imza attıklarını söyledi. Gerçekleştirecek projenin tanıtım için oldukça yararlı olacağını anlatan Arslan, Antalya'ya dünyanın her yerinden turist geldiğini her 2 dakikada bir uçak indiğini söyledi.

Geçen yıl Antalya'ya 10 milyon turist geldiğini söyleyen Arslan, "Bunun 2.5 milyonu Rus. Lütfen sokağa çıkıp bir araştırma yapın. Antalya'nın güvenliği konusunda. Buraya gelen turist en güzel ve en güvenli bir şekilde tatilini yapar" dedi.

.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2008 Salı 12:18:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?