7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Rus revülü 30 Ağustos kutlaması

Rus kızlarına Türk bayraklı tişort giydirip, dans ettirdiler

Antalya’nın Kemer İlçesi’ndeki gece kulüplerindeki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çok renkli geçti. Club Aura’daki kutlamalarda Rus güzeller, Türk bayraklı tişörtlerle 10’uncu Yıl Marşı eşliğinde dans etti. Kutlama nedeniyle kulübün iç ve dış mekanı Türk bayraklarıyla donatıldı, barda çalışan tüm personel Türk bayraklı tişörtlerle servis yaptı. Sık sık marşların çalındığı kulüpte Rus dansçılar, güzellikleriyle dikkat çekti. Ardından yapılan köpük partisinde ise eğlence doruğa tırmandı.

Dev bayraklı kızlar

Aynı gece Club İnferno’-da ise Zafer Bayramı köpükler içerisinde kutlandı. Yerli- yabancı yaklaşık 3 bine yakın konuğun katıldığı parti, 10’uncu Yıl Marşı’yla başladı. Kulübün her yerine asılan Türk bayrakları ve patlayan havai fişekler, karnaval havası estirdi. Akıtılan köpüklerle birlikte DJ’in çaldığı hareketli parçalar geceye renk kattı. Partiye, tatilini geçiren Ruslar başta olmak üzere çok sayıda yabancı turist ilgi gösterdi. Köpüklerin arasında, ellerinde dev bayraklarla sahne alan gogo kızları, gece boyunca dans etti.



Bayrak Kanunu’na göre suç!

2893 sayılı Türk Bayrağı Kanunu’nun 7’nci maddesine göre üzerinde bayrak bulunan tişort giymek yasak. Maddenin son bölümü şöyle: “Oturulan veya ayakla basılan yerlere bayrak konulamaz. Elbise veya üniforma şeklinde giyilemez.”

Hülya Avşar üzerinde ay yıldız bulunan balonu patlattığı için, antikacı Nil Demirkazık da bayraklı tişort giydiği için haklarında ‘Bayrak kanununa muhaleffetten’ dava açılıp, 6 aya kadar hapisleri istenmişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VATAN
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2007 Cumartesi 09:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mucahit çalış IP: 88.232.239.xxx Tarih : 1.09.2007 11:44:49
allah cezalarını versin bunların. ülkemin meşhur savcıları da uyusun