1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Rus turist otelde intihar etti

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar beldesine eşiyle birlikte tatile gelen Rus turist, eşinin doğum gününü kutladıktan sonra otel odasının banyosunda intihar etti.

Alanya'nın Mahmutlar Beldesi'nde bulunan Happy Elegance Otele pazartesi günü giriş yaparak tatile başlayan Bulat Mırgazov (28) eşi İrina Bersh Mırgazov'a (27) doğum gününde acı bir hediye verdi. Dün gece kendi aralarında doğum günü kutlaması yapan çiftin mutluluğu, gecenin sonunda Bulat Mırgazov'un yorgun olduğunu söyleyerek otel odasına çıkması ile son buldu.

Bir müddet otelin lobisinde oturan İrina Bersh Mırgazov saat 00.00 sıralarında odasına çıkınca içerden cevap gelmemesin üzerine otel görevlilerinden yardım istedi. Odanın yedek anahtarı yardımıyla kapı açıldıktan sonra içerde eşini aramaya başlayan İrina Bersh Mırgazov, Bulat Mırgazov'un banyoda asılı cesedi ile karşılaştı.

Bulat Mırgazov'un eşinin doğum gününü kutladıktan sonra odanın içinde bulunan banyoya iple kendi asarak intihar etmesinin sebebi henüz belirlenemezken, Mahmutlar Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yardımı ile ceset otopsi için Alanya Belediye Mezarlığı morguna kaldırıldı.

Cesede bugün Jandarma Nöbetçi Savcısı'nın gözetiminde otopsi yapılacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 12:19:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?