21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ruslana turistleri coşturdu

2004 Eurovision şarkı yarışması birincisi, Ukrayna Parlamentosu Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Ruslana Lyzichko Antalya'da bir konser verdi. 

Ukraynalı dünyaca ünlü sanatçı Ruslana, Aspendos'ta hayranlarıyla buluştu. Konserine tam zamanında çıkan ve 2 saat boyunca sahnede kalan sanatçı, söylediği birbirinden hareketli şarkılarla yerli ve yabancı turistleri coşturdu. 

Sahne performansı ile izleyicileri büyüleyen Ruslana, konser sırasında solo olarak "Uzun ince bir yoldayım" türküsünü seslendirdi.

Türkçe şarkı okuyan sanatçı, yerli turistlerden büyük alkış aldı. Konserinde bir ara davul çalan ve sürekli dans ederek hayranlarına coşku dolu anlar yaşatan Ruslana, konser süresince 4 kez kostüm değiştirdi. Ruslana'nın konserine ilginin beklenenden az olduğu gözlendi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2006 Cuma 10:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-KÖÇEK IP: 85.104.33.xxx Tarih : 30.07.2006 12:14:54
teşekürler ruslana türkce şarkı söylemişsin senin dilinde inşallah bizim sanatcılarımızda öğrenirler.senin memlekedinde konser verirler.ben köçek olarak senin söyledin müzüğe nasıl oynadığımı görmen için aynı sahneyi paylaşmamız lazım.dünya görürdü KÖÇEK,in nasıl oynadığını ruslana hanım........!saygılarımla erdal geyikçi KÖÇEK......!