21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ruslar Antalya'da oy kullandı

Antalya'da yaşayan Ruslar, Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu'nda devlet başkanlığı için oy kullandılar.

Antalya'da kamp yapan Rus takımlarının da ilgi gösterdiği oy kullanma işlemi nedeniyle Konsolosluk binası önünde yoğunluk yaşandı.

Ruslar, Devlet Başkanlığı için sandık başına giderken, Antalya'da bulunan yerleşik ve geçici olarak bulunan Ruslar da Antalya Başkonsolosluk binasında kurulan sandıkta oy kullandı.

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Mircalol Husanov, konsolosluk binasında oy kullanma sandığı kurduklarını belirterek, "Gün boyunca burada Antalya'da devamlı kalan ve geçici olarak bulunan Ruslar, Devlet Başkanlığı için oy kullanacaklar. Seçimlerin Rusya için hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Rusya Devlet Başkanlığı seçimleri için oy kullananlar arasında kamp yapan futbol takımları da yer aldı. Lig hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Rus takımlarından Rubin Kazan, F.C Anji ve F.K MVD Russia takımlarının teknik heyet ve futbolcuları da sabahleyin Antalya Konsolosluğu'na gelerek oy kullandılar. F.C Anji takımı Teknik Direktörü Omari Tetradze, Antalya'da kamp çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Lig hazırlıklarımızı Antalya'da sürdürüyoruz. Bugün hazırlıklara ara vererek Devlet Başkanlığı seçimleri için oy kullanmaya geldik. Oy kullanmanın önemli bir görev olduğunun bilincindeyiz. Oy kullandıktan sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2008 Pazar 13:29:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?