22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Rusya kampından döndüler

RUSYA KAMPINDAN DÖNDÜLER

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Rusya’nın Moskova Ryazan Kenti Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasındaki imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleştirilen Kickboks Kampı’na giden sporcu, teknik adam ve idareciler Antalya’ya döndü.

GSİM Spor Şube Müdürü Mehmet Ünlü, Kickboks İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Yasin Urlu ve Milli Takımlar Antrenörü Özgür Akdağ nezaretinde Rusya’ya giden ve aralarında dünyada profesyonel ve amatör başarılar elde etmiş sporcular, 1 haftalık teknik taktik ve antrenman periyotlarıyla ilgili kamptan döndü.

Kickboks İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Yasil Urlu, “Rusya’nın Moskova Ryzana kentinde gerçekleştirdiğimiz dostluk kampı, sporcularımız için olumlu geçti. Amacımız iki kent arasında kültürel, sportif ve gelenekler ile ilgili devamlı bir bağ kurmak için ortam oluşturmaktı. Bunu gerçekleştirdik ve en kısa zaman içerisinde Rus sporcuları da Antalya’ya getiriceğiz” dedi.

GSİM Spor Şube Müdürü Mehmet Ünlü ise, Rusya kampının olumlu bir şekilde tamamlandığını belirterek, “Sporcularımız mevsimsel olarak zor şartlar altında çalışma yaptı. Bu da onlara artı bir bilgi oldu. İlk adım olarak Kickboks’ta attığımız adımın ardından değişik 15 spor dalında da protokol esasları çerçevesinde iki ülkenin kültürel ve sportif amaçlı spor organizasyonlarıyla pekiştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

RUSYA KAMPINDAN DÖNDÜLER
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 11:46:05
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 11:51:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?