21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Rüya gibi gece

Antalya’nın Kemer İlçesi’ndeki eğlence merkezi First Aura, yeni sezona açılış partisiyle merhaba dedi. Davetliler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Kemer’in gözde eğlence mekanı Aura yeni ismi First Aura ile sezona hızlı bir giriş yaptı.

Rusya’da bulunan ünlü eğlence mekanı First Club’la ortak olan Aura Club’ın sahibi Adnan Şeker, açılış partisinde davetlilerle tek tek ilgilendi. First Club’da çalışan DJ ve dansçılar açılış partisine katılarak davetlileri eğlendirdi. Özellikle Rusya’dan getirilen bir uçak dolusu dansçı kız barların üzerinde sergiledikleri danslarıyla açılışa katıların ilgi odağı oldu. Davetliler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Geceye Moskova’da bulunan First Club’ün sahipleri Anastasia Polosina ve Dima Reut ile katılan Adnan Şeker, "Cuma günü gelen misafirlerimiz üç gün boyunca eğlenecekler ve Pazartesi günü ülkelerine dönecekler. Bu müşterilerimizi düşünerek her hafta sonu özel partiler düzenleyeceğiz. Bunun dışında her hafta içi belirlenen günlerde partilerimiz düzenlenmeye devam edecek" dedi.

Beldibi Beldesi’nden Tekirova Beldesi’ne kadar servis imkanı sunmaya devam edeceklerini belirten Şeker, "Her yıl gerçekleştirdiğimiz gibi yine bir güzellik yarışması organize ediyoruz. Kırım’da şu anda devam edip sonuçlanan yarışlar neticesinde 10 güzel belirlendi. Bu güzellere, Ukrayna’da devam eden elemeler neticesinde belirlenen 30 güzelin katılımıyla Malta’da gerçekleşecek olan finalin ardından, 20 güzel finalist olarak belirlenip Kemer’e gelecek. Bu organizasyonu da Temmuz’un ilk haftası düzenleyeceğiz" diye konuştu.

First Aura’nın yenilenen konseptiyle ilgili de bilgi veren Şeker, "First Aura’nın içerisinde çok özel bir restoranımız yer alacak. Antalya’da açmış olduğumuz Laura komple ekibiyle kapanarak First Aura’ya geliyor. Restoranımız da İtalyan menüsü ve sushi menüsü yer alacak. Gece boyunca misafirlerimize İtalyan mutfağının yanı sıra sushi servisi yapılacak. Artık dünya da insanlar gece yarısından sonra bizim yaptığımız gibi çorbacıya gitmiyor, sushi tarzı yiyecekler yemeyi tercih ediyorlar. Bu sayede kesintisiz bir eğlence olanağı sunmuş olacağız" şeklinde konuştu.
First Aura’da özel misafirlere yönelik VIP bölümü de yer alıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2005 Cumartesi 21:12:12
Güncelleme :1 Mayıs 2005 Pazar 13:22:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?