1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Saadet Partisi 8 yaşında

20 Temmuz 2001 tarihinde kurulan Saadet Partisi’nin 8’inci kuruluş yıldönümünü büyük bir gurur ve coşku ile kutladıklarını bildiren İl Başkanı Galip Akın, “Partimiz 150 yıllık fikri bir geleneğin ve 1969 bağımsızlar hareketi ile başlayıp, MNP, MSP, Refah ve Fazilet Partisi ile devam eden büyük bir siyasi hareketin temsilcisidir” dedi.

Saadet Partisi’nin ilke ve hedeflerinden taviz vermemiş, rüzgâra göre rotasını değiştirmemiş bir parti olduğunu belirten Akın, yaptığı yazılı açıklamada, “Çünkü Saadet Partisi, bir siyasi partinin adından ibaret değildir. Evrensel bir medeniyet projesidir. Herkes için özgürlük, herkes için adalet ve herkes için refah mücadelesidir” sözlerine yer verdi.

Saadet Partisi’nin 26 Ekim 2008 tarihinde gerçekleştirdiği büyük kongre ile üçüncü büyük şahlanışını başlattığını vurgulayan Antalya İl Başkanı Galip Akın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Partimiz kısa sürede muktedir siyasetin adresi olarak; Türkiye siyasetinin gündemine oturmuş, ortaya koyduğu dil, üslup ve muhteva ile milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Siyasetin cazibe merkezi haline gelmiştir. Partimizin 29 Mart yerel seçimlerinde aldığı sonuç ve sonrasında gördüğü ilgi de bunun tescili olduğunu vurguladı.” 29 Mart’ta atılan bu işaret fişeğini, en kısa zamanda Türkiye’yi geleceğe taşıyacak bir büyük iktidara dönüştüreceklerinin altını çizen Akın şunları kaydetti:

“Çünkü insanlığın özlemini çektiği medeniyeti filizlendirecek iklim bu coğrafyadadır. Bu filizi yeşertecek ve ardından bütün insanlığı kuşatacak büyük bir çınara dönüştürecek irade ise Saadet Partisi kadrolarındadır. Bütün sevdamız güçlü ve müreffeh Türkiye’yi yeniden kurmaktır. Partimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, millet yararına gördüğü icraatları destekleyecek, milli çıkarlarımıza ters her türlü gelişme ve politikanın da bütün gücüyle karşısında olacaktır. Bu yolda milletin emanetini kutsal saydık. Caymadık, yılmadık, yolumuzdan dönmedik. Milletimize asla yalan söylemeyeceğiz. Tutamayacağımız sözü vermeyecek, verdiğimiz sözü yerine getirmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Milletimizin enerjisini kısır çekişmelere harcamayacağız. “
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 12:34:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?