21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Sabahat Akkiraz Antalya'da

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Çalkaya ve Pınarlı Belde Belediyelerinin ortaklaşa düzenlediği Yaz Etkinlikleri kapsamında konser veren Sabahat Akkiraz, sevenlerini coşturdu. 

Çalkaya, 75. Yıl İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen yaz etkinlikleri şöleninde, ilk olarak Aşık Kazanoğlu, ardından Grup Anadolu eşliğinde Tuğba Karakuş ve Sevgi Küpür sahne aldı. Daha sonra sahneye gelen Türk Halk Müziği Sanatçısı Sabahat Akkiraz da Çalkaya ve Pınarlı halkını türküleriyle coşturdu. Güçlü yorumu ve sesiyle birbirinden muhteşem türkülerini seslendiren Sabahat Akkiraz, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cihan Bulut da Sabahat Akkiraz'a şölene katılmasından dolayı plaket verdi. Bulut, daha sonra yaptığı konuşmada, Antalya'nın büyük bir değişim yaşadığını ve hızla geliştiğini belirterek, "Antalya, dünya kentleri arasında hak ettiği yere doğru sağlam adımlarla ilerliyor " dedi. 

Antalya'nın her köşesine büyük yatırımlar yapıldığına vurgu yapan Bulut, "Antalya, hak ettiği hizmeti alıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak kentimize sadece 2 yılda 150 trilyonluk yatırım yaptık. Devraldığımız borçların büyük bir kısmını da bu 2 yıl içinde ödedik. Göreve geldiğimiz 28 Mart 2004 tarihinde, Büyükşehir Belediyesi'nin 86 trilyon 919 milyar olan borcunu, 24 trilyon 870 milyara indirdik" şeklinde konuştu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak kültür sanat alanında çalışmaların devam edeceğini belirten Bulut, Antalyalıları ve tüm belde sakinlerini, gelecek hafta sonu Çığlık'ta düzenlenecek geleneksel 3. Nar Festivali ve Songül Karlı konserine davet etti.
Şölene, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cihan Bulut, AK Parti İl Başkanı Hamza Taş, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Çalkaya Belediye Başkanı Veli Atik, Pınarlı Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Aksu Belediye Başkanı Mehmet Cirit, Meclis üyeleri, ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2006 Pazartesi 16:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?