22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şafak'a spor temalı park

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, ilk sıcak asfaltını ve parke kaldırımını yaptığı Şafak Mahallesi’ne, 2 dönümlük spor temalı bir park da kazandırıyor.

Kepez bölgesindeki mahallere alt ve üst yapı hizmetleriyle modern bir görünüm kazandıran Belediye Başkanı Erdal Öner, düne kadar yolları çamur ve toz içerisinde kalan, kaldırımı, yeşil alanı olmayan Şafak Mahallesi’ne 2 dönümlük spor temalı bir park da kazandırıyor.

Kepez’de asfalt seferberliği başlatan Öner, 21 kilometrelik sıcak asfalt, 8 bin metrekare parke kaldırım çalışmasıyla Şafak Mahallesi’ni yollarını çamurdan ve tozdan kurtardı. Başkan Erdal Öner, şimdi de 29 bin metrekare yeşil alan yatırımı yaptığı Şafak Mahallesi’ne bir park daha yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2 dönüm alandan oluşan parkın inşasına başladı. Bir meydanın da olacağı parkta, ilçe halkına açık havada spor yapma imkanı sunan fitness aletleri ve basketbol sahası da yer alacak. Parkın hizmete girmesiyle mahalle sakinlerinin, spor ve yeşil alan ihtiyacı da karşılanmış olacak. Park hizmetiyle birlikte Şafak Mahallesi de belediye hizmetlerini tam alan mahalleler kervanına katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, asfalt, kaldırım ve yeşil alan yatırımı yaptığı Şafak Mahallesi’nin Vakıflarla ilgili mülkiyet sorununu da çözmüştü.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 14:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?