1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Sağduyunuzun sesini dinleyin'

Kemer Belediye Başkanı Şeker, “Gelecek dönemdeki hedefimiz 2010 turizm ve ekonomi vizyonuyla bütünleşecek bir hizmet anlayışı olacaktır” dedi.

29 Mart seçimlerinde AK Parti’den Kemer Belediye Başkanı adayı olan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker,1986 yılından bu yana demokrat çizgide yerel yönetim anlayışını dürüstlük, şeffaflık ve hizmette istikrar üzerine kurmuş bir kişi olarak ve gelecek dönemde yeni projeleri hayata geçirmek için tekrar Belediye Başkanı adayı olduğunu ifade etti.

Başkan Şeker,”29 Martta yerel yönetimler için yeni bir seçim yapılacak. Bende AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı olarak bu demokratik yarışa katılıyorum. Bu nedenle seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Hayatının yarısı Kemer’in sorunları ve çözümleri ile iç içe geçmiş birisiyim. İlk beş yıllık hizmetimize başlarken Kemer, bugünkü halinden bir hayli uzak, gerek ekonomisi gerekse görünümü ile gelişmiş bir köyü andırıyordu. Önümüze iki hedef koyduk. Birincisi, Kemer ‘in ticari sosyal ve turizm etkinliğini arttırmak, ikincisi ise, bunu yaparken doğamızı denizimizi ve yarınlara taşıyacağımız kültürel değerlerimizi korumak” diye konuştu.

Başkan Şeker, sözlerine ise şöyle devam etti, “Kemerli vatandaşlarımız, her türlü siyasi tutuculuk ve ön yargıdan uzak olarak sağduyularının sesini dinleyerek kendileri ve Kemer için en doğru kararı verecektir. Seçim sürecinin bize ve Kemer’imize hayırlı olmasını dileğiyle, işimiz hizmet gücümüz millet diyorum”
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 16:35:06
Güncelleme :10 Mart 2009 Salı 16:44:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?