22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sağlıklı yaşam için yaz kampları

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YAZ KAMPLARI

Turizm Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan Türkiye’nin ilk ve tek sağlık konsepti Ayka Vital Park Healthy Life Holiday Residence Clinical-SPA Otel’de ‘Sağlıklı Yaşam İçin Yaz Kampları’ düzenlenecek.

Antalya merkezde Duacı Köyü’nde bulunan Ayka Vital Park Healthy Life Holiday Residence Clinical-SPA Otel’in ‘Yeni Bir Başlangıç İçin’ sloganı ile başlattığı programa katılacak olanlara Kardiyoloji Uzmanı Dr. Aynur Doğan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Kazım Doğan ile birlikte psikolog, beslenme uzmanı ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından eğitim verilecek.Program kapsamında uzman diyetisyenler ‘Sağlıklı Beslenme Eğitimleri’, psikologlar ise ‘Sağlıklı Gelişim ve İletişim’ konularında programa katılanlara bilgiler verecek.

Ayka Vital Group CEO’su ve Ayka Vital Park Healthy Life Holiday Residence Clinical- SPA Genel Müdürü Emin Berk, Türkiye’de Sağlık ve Turizm Bakanlığı onaylı ilk ve tek klinik ve spa oteli olarak, spora yönelik konseptler geliştirdiklerini söyledi. Berk, “Amacımız Ayka Vital Park Otel’de yaz kampı programı çerçevesinde, insanların yazın alışılagelmiş alışkanlıklarını biraz olsun sağlıklı formatta değiştirmelerini sağlamak” dedi. Kampa katılacak olanlar için bir program hazırladıklarını ifade eden Berk, “Yaz kampımız gün boyu, yarım gün ve free program olarak üçe ayrılıyor. Programımız genelde konaklamalı olan misafirlerimizin sabahleyin uyandırılması ile başlıyor, gece saat 23.30’a kadar çeşitli aktivitelerle ve belirlenen programlarla devam ediyor. Amacımız burada yazın insanların kendilerine daha yararlı bir şeyler oluşturmaları ve geliştirmeleri. Sağlıklı ve zinde bir vücuda sahip olmaları” dedi.

Yaz kampında sağlıklı beslenme programı, sağlıklı yaşam programı, üçüncü yaş programı, rehabilite programı, fizik tedavi programı ve nörolojik tedavi programının bulunduğunu belirten Berk, konaklamalı ve konaklamasız tercih edilebilecek olan 14 günlük program için de yürüyüş, yüzme, bisiklet, basketbol,satranç,dart,masa tenisi, bilardo, yat turu, at çiftliği gezisi gibi çeşitli aktivitelerin de düzenleneceğini söyledi.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YAZ KAMPLARI
SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YAZ KAMPLARI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 10:28:03
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 14:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?