21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şahballı, Milli Takım için söyledi

Halk Ozanı Hilmi Şahballı, yeni albümü ile herkesi birlik ve beraberliğe davet etti.

Şahballı, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin çeyrek finale yükselmesinin ardından ülke genelinde sağlanan birlik ve beraberliğin devam etmesini isteyerek, "Biz bir aileyiz. Gün birlik günüdür" dedi.

Ünlü halk ozanı Hilmi Şahballı, uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü "Birlik Zamanı" isimli albümünü tamamladı.

Albümünün Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çek Cumhuriyetini 3-2 yenerek çeyrek finale yükselmesinin ardından piyasaya çıkmasının bir tesadüf olduğunu anlatan Şahballı, "Birileri bizi bölüp parçalayıp yok etmek istiyor. Savaşta, barışta, havada, karada el ele gönül gönüle verdiğimiz, kız alıp kız verdiğimiz insanlarla parçalanmaya razı değiliz. İşte Çanakkale zaferi. Bütün şehitlerimiz kucak kucağa yatıyor. Orada yatanların hiç birisi ben şucuyum, bucuyum demediler. Vatan birliği, ülke birliği sevgi ve hoşgörü birliği ile şehit oldular. Biz de onlara layık olabilmemiz için hiçbir şey düşünmeden birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi savunmak mecburiyetindeyiz. Herkesi milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşmeye çağırıyoruz" dedi.

Çeyrek finalde karşılaşacağımız Hırvatistan karşısında da sahadan zaferle ayrılacağımıza yürekten inandığını söyleyen Şahballı, şöyle konuştu: "Sabırsızlıkla bu maçı bekliyoruz. Kalbimiz ve dualarımız onlarla olacak. Bugüne kadar hiç yenemediğimiz Çek Cumhuriyetini nasıl yendiysek, Hırvatistan'ı da öyle yeneceğiz. Yeter ki inanalım. Türk milletinin başaramayacağı şey yoktur

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 09:48:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?