1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şahin, Kaş'tan destek istedi

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya'nın Kaş ilçesinde AK Partili adaylar için destek istedi.

Bakan Şahin, seçim çalışmalarını Antalya ve ilçelerinde sürdürüyor. Bakan Şahin AK Parti Kaş Belediye Başkan Adayı Halil Kocaer'e destek vermek için Kaş ilçesine gelerek Emin Erdem Meydanı'nda açık hava toplantısı düzenledi.

Vatandaşlardan AK Parti belediye başkan adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üye adaylarına destek isteyen Şahin, Antalya milletvekili olduğunu, emekli olduğunda ise Antalya'da tek yerleşmek istediği yerin Kaş olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarının gücü vatandaşlardan aldığını belirten Şahin, "En kısa sürede bizi iktidar yaptınız. Gücümüzü sizlerden milletten alıyoruz. Bizim işimiz siyaset, sizlere hizmet etmektir. AK Parti iktidarına sizler bizlere destek vermeseydiniz biz bu hizmetleri yapamazdık. Bizim dönemimizde yapılan en önemli hizmet, Antalya'dan Kaş'a 5 metre genişliğindeki yolu testereyle keserek 12 metre genişliğinde yaptık. Alt yol kanalizasyon, arıtma tesisi turistik yerler için çok önemli. Kaş bu sorunları AK Parti iktidarı zamanında yaparak
çözmüş" dedi.

AK Parti'nin iktidarı döneminde birçok önemli hizmete imza attığını ifade eden Bakan Şahin, hizmetlerden birinin de vakıf arazilerinde konutları olan vatandaşlara yönelik olduğunu belirterek, "Vakıf arazilerinde vatandaşların konutları var. Benim vakıflardan sorumlu bakanlığım döneminde takas kanunu çıkardık. Vakıf arazileri ile hazine arazileri takas edildi. Hazine arazileri ile vakıf arazilerini takas etmek yoluyla vakıf arazisinde evi, mülkü bulunan vatandaşlara tapularını verdik. Antalya'da, Kepez'de, İstanbul'da ve Türkiye'nin birçok yerinde vatandaşlara tapu vererek bu sorunları çözdük. Vatandaşın bir sıkıntısı, sorunu varsa anayasa, kanun çerçevesinde çözeceğiz. Vatandaşın hayatını kolaylaştırmayı bir hizmet olarak görüyoruz. Zaten bizi iktidara taşımanızı buna neden olarak görüyoruz'' diye konuştu.

Bakan Mehmet Ali Şahin, İl Başkanı Hüseyin Samani ve beraberindeki heyet Kaş esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Bakan Şahin, Kalkan, Kınık ve Ova beldelerini ziyaret ederek, başkan adayları için destek istedi. Bakan Şahin ve beraberindekiler daha sonra Demre ilçesine hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 18:56:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?