22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şahin, partililerle bayramlaştı

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, "Geleceğe daha güvenli bakabilmemiz için milletçe dayanışma içerisinde olmalıyız. Bu dayanışma sadece bir gün değil yıl boyunca olmalı" dedi.

Bakan Şahin, bayram namazını Manavgat'taki Merkez Külliye Camii'nde kıldı. Namaz sonrası camideki vatandaşlarla bayramlaşan Şahin, elini öperek bayramını kutlayan çocuklara harçlık olarak 5 YTL dağıttı. Bakan Şahin bayram namazı sonrası Manavgat'ta parti üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Parti üyelerinin bayramını kutlayan Şahin,"Bölgemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler karşısında bizim geleceğe daha güvenli bakabilmemiz için mutlaka milletçe dayanışma içerisinde olmalıyız. Dayanışmamızı güçlendirecek bugünlerin değerini iyi bilmeliyiz" dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Şahin, "Ramazan bayramındayız adeta tüm farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak bizi bir tek potada toplayan bayram vesilesiyle sizlerin aracılığında İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ramazan Bayramı'nın aramızdaki bağları daha da güçlendiren, kardeşlik duygularımızı doruk noktasına çıkaran, karşılıklı yakınlaşma anlayışını pekiştiren çok önemli bir gün olduğunu anlatan Şahin, "Bu güzelliklerin bayramdan sonrada yıl boyu devam etmesini bekliyorum. Milletçe buna ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.
Bakan Şahin, partililerle bayramlaştıktan sonra Antalya Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Törende Bakan Şahin, parti üyeleri, vatandaşlar ve gazetecilerle bayramlaştı. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törende Vali Alaaddin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Zafer Çelikin ve valiliğe bağlı müdürler yer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 12:56:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?