1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şahin: 'Buruk bir seçim yaşıyoruz'

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, milletvekili seçildiği Antalya'da oyunu kullandı. Buruk bir seçimin yaşandığını belirten Şahin, "Türkiye demokraside daha da güçlenecek. Halkımızın refah seviyesi yükselecektir" dedi.

Adalet Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mehmet Ali Şahin, 29 Mart yerel seçimlerinde oyunu Antalya'da kullandı. Yeşilbahçe Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulu'na AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Orhan Tolunay, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ve partilileriyle gelen Şahin, 1384 numaralı sandığa geldi. Vatandaşlarla beraber sıraya giren Bakan Şahin, T.C. kimlik numarası olan nüfus cüzdanını yetkiliye vererek kısa bir bilgi aldı. Üç sandığa da oyunu atan Şahin, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

Okul çıkışında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Şahin, geçen günlerde helikopter kazasında vefat eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu ve diğer kişilerin vefatından dolayı büyük bir üzüntü yaşadığını belirtti. Şahin, birçok seçime girdiğini ve kaç kez aday olarak girdiğini hatırlamadığını belirterek şunları söyledi:

"Buruk bir seçim yaşadığımızı ifade etmek istiyorum. Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını elim bir kazada yaşamını yitirmeleri gölgesinde bir seçim yapıyoruz.Burukluk var."

HALKIMIZ DEMOKRASİYE ÖNEM VERİYOR

Her şeye rağmen Türkiye'de demokrasi olduğunu anlatan Şahin, sözlerine şöyle devam etti: "Seçimle daha da güçlenecek. Halkımız demokrasiye, çok partili hayata sahip çıkıyor. Bu mahalli seçimlerde yerinden yönetimin alınacağından vatandaşlar için çok önemli. Hizmet için vesile. Yerinden yönetim vatandaşın ihtiyaç duyduğu makamlardır. Seçimler ülkenin kalkınması, halkımızın refahlaşması yönünden önemlidir ve seviyesi yükselecektir."

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 12:55:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?