8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şahin tekerlekli sandalye dağıttı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, milletvekili adayı olduğu Antalya'da düzenlenen 'Bedensel Engellileri Bilgilendirme' toplantısında engellilere tekerlekli sandalye dağıttı.


Cam Piramit'te gerçekleşen toplantıya Mehmet Ali Şahin'in yanısıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ortopedik Engelliler Federasyonu Başkanı Cemal Merdan ve Milletvekili Lokman Ayva da katıldı. Bilgilendirme toplantısında konuşan Şahin, "Engelli çocuğa sahip aileleri en iyi ben anlarım, çünkü benim de bir engelli bir çocuğum var" dedi. Kamu kurumlarında ve özel sektörde engelli işçi çalıştırmanın zorunlu olduğun kaydeden Şahin, "Biz bunu kontrole alarak her işyerinde bir engellinin çalışmasını sağladık" diye konuştu.

 Konuşması sırasında bakanın yanında bulunan 11 yaşındaki Emel Akan isimli bir kız, Şahin'in konuşmalarını işaret yoluyla işitme engelli vatandaşlara aktardı. Konuşma sonrasında Bakan Şahin, engelli vatandaşlara 70 adet tekerlekli sandalye, 100 adet koltuk değneği ve 50 adet görme engelli bastonu dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 00:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?