1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şahin'den hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, çok genç yaşta önemli bir görevi devralarak, gençlerin neler yapabileceğini gösterdiğini belirterek, “O, artık gençler için rol modelidir, figürüdür” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şahin, AK Parti Gençlik Kolları eski Genel Başkanı Tütüncü’ye, Kepez Belediye Başkanlığı’nı kazanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etmek için ziyaret ettiğini söyledi.

Başkan Hakan Tütüncü’nün, çok genç yaşta önemli bir görevi devralarak, gençlerin neler yapabileceğini bütün gençlere gösterdiğine belirten Fatih Şahin, “O, artık gençler için rol modelidir, figürüdür. Bundan sonraki çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum. Bütün gençlik adına kendisini kutluyorum” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin’in, nazik ziyaretiyle kendisini onurlandırdığını, mutlu ettiğini söyledi. Bundan sonraki süreçte Fatih Şahin’le, Türk gençliği için neler yapabileceklerinin arayışı içerisinde olacaklarının altını çizen Tütüncü, yerel yönetimler olarak gençlere verebilecekleri çok fazla hizmetlerinin olduğunu ifade etti.

Başkan Hakan Tütüncü, “Hem Antalya gençliği için örnek oluşturabilecek projeleri, hem de yerel yönetimler olarak Türkiye’ye model olabilecek gençlere yönelik projeleri birlikte, beraberce yapabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden bir tanesi de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Türkiye’nin, gençlerin geleceğine katkıda bulunmaktır. Arkadaşlarımızla beraber bundan önce yaptığımız çalışmaları daha farklı bir anlayışla gerçekleştireceğiz.”

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 10:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?