21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şahin'den Hollywood'a yakın ilgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'in ev sahipliğinde verilen yemekte, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin dünyaca ünlü Hollywood starlarıyla bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Altın Portakal Film Festivali Onursal Başkanı Menderes Türel, 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin davetlisi olarak kente gelen dünyaca ünlü yabancı konuklar ile 4. Avrasya Film Festivali Jürisi'ne özel yemek verdi. Başkan Menderes Türel ve eşi Ebru Türel, konukları birlikte karşıladı.

Clup Arma Restoran'da düzenlenen yemeğe; Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Antalya milletvekili Abdurrahman Arıcı, Sinema ve Telif Hakları Genel Müdürü Abdurrahman Çelik ve dünyaca ünlü starlar Kevin Spacey, Adrian Brody, Marisa Tomei, Danny Glover, Matthew Modine, Jürgen Prochnow, Joan Chen, Tcheky Karyo, Hollywood yapımcısı Mario Cassar, ünlü yönetmen Paul Verhooven, Cameron Bailey, film müzikçisi Zbigniew Preisner katıldı.

Gecede ayrıca yönetmen Sinan Çetin, Berkun Oya, oyuncular Tamer Karadağlı, Şebnem Dönmez ve Festival Başkanı Engin Yiğitgil de yer aldı.

Geceye katılan Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, tanıştığı Hollywood yıldızlarıyla yakından ilgilendi. Ünlü oyuncu ve yönetmenlere Antalya'da bulundukları için teşekkür eden Şahin, filmlerini izlediği Adrian Brody ve Kevin Spacey ile bir süre sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 11:02:05
Güncelleme :18 Ekim 2008 Cumartesi 11:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?