16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Şahin'den SBS birincisine bilgisayar

TBMM BAŞKANI ŞAHİN'DEN SBS BİRİNCİSİNE BİLGİSAYAR

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, SBS 8'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Manavgat Koleji öğrencisi Mustafa Kurucu'ya dizüstü bilgisayar hediye etti.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay aracılığı ile TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in gönderdiği dizüstü bilgisayar, Manavgat Koleji'nde düzenlenen törenle SBS Türkiye birincisi Mustafa Kurucu'ya teslim edildi. TBMM Başkanı ve Antalya Milletvekili Mehmet Ali Şahin ayrıca Kurucu'ya bir de tebriklerini bildirdiği mektup gönderdi.

Şahin mektubunda, şu ifadelere yer verdi: "SBS 8'nci sınıflarda tüm soruları cevaplayıp 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmandan dolayı tebrik ediyorum. Elde etmiş olduğun bu başarı beni bir Antalya Milletvekili olarak oldukça mutlu etmiştir. Senin gibi kendini yetiştirmiş, umut saçan gençlerimizin varlığı geleceğimiz açısından umudumuzu artırmaktadır. Bu başarını bizlere büyük güç ve moral vermiştir. Hayatın boyunca başarılı olmanı ve hayallerini gerçekleştirmeni diliyorum."

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay da, Mustafa Kurucu'ya altın hediye etti.

TBMM BAŞKANI ŞAHİN'DEN SBS BİRİNCİSİNE BİLGİSAYAR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 17:59:05
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 18:21:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?