22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sahte diş hekimine baskın

ALANYA'DA SAHTE DİŞ HEKİMİNE BASKIN

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, sahte diş hekimliği yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Sahte diş hekiminin muayenesinde, portmanto ile gizlenmiş özel diş laboratuvarı odası bulundu.

Alanya'da M.T. isimli şahsın sahte diş hekimliği yaptığı ihbarını alan Antalya Diş Hekimleri Odası Alanya Temsilciliği, polis ekipleriyle birlikte çarşı merkezindeki diş laboratuvarına baskın yaptı. Baskında sahte diş hekimi olduğu iddia edilen M.T. göz altına alınırken, laboratuvardaki alet ve cihazlara el konuldu. Sahte diş hekiminin muayenehanesinde diş laboratuvarına açılan portmanto ile gizlenmiş özel bir kapı bulundu. Kapıdan içeri giren ekipler şaşkınlığını gizleyemedi.

Antalya Diş Hekimleri Odası Alanya Temsilcisi Murat Özçelik, burada bir hastanın kısa bir süre önce muayene edildiğini belirterek "Aletleri ve cihazları incelediğimizde bunu anlayabiliyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda çok titiz davranmaları gerekiyor. Özellikle diploma olup olmadığına kesinlikle bakmalarını istiyoruz. Ayrıca burada bir oda gizlenerek portmanto ile de aldatmaca yapılmış" dedi.

Sahte diş hekimi M.T. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

ALANYA'DA SAHTE DİŞ HEKİMİNE BASKIN
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2010 Perşembe 13:51:05
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 10:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?