1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sahte kimlikle dolandırmaya kalktılar

Antalya’da sahte kimlik ile bir bankadan para çekmek isteyen 2 kişi yakalanırken, olay ile ilgisi olan 1 kişide aranıyor.

13 Mayıs 2009 saat 16.00’da meydana gelen olayda, Antalya Sinan Mahallesi Ziraat Bankası görevlilerinin polisi arayarak banka içerisinde bulunan A.H.Y. ve V.Ç.isimli şahısların sahte kimlik belgesi ile para çekmeye çalıştıklarını bildirmesi üzerine yapılan incelemede, A.H.Y. isimli şahsın 1935 doğumlu Halil G. adına düzenlenmiş, kendi fotoğrafı bulunan sürücü belgesi, başka şubedeki mevduat hesabından yapılacak ödemeye ait onay formu ve Çilimli/Düzce Ziraat Bankası hesap cüzdanı ile para çekmeye çalıştığı anlaşıldı.

Bunu üzerine olayla ilgili incelemeyi derinleştiren polis, banka hesabının bulunduğu banka müdürü ile yapılan telefon görüşmesinde, Halil G. isimli şahsın Almanya'da bulunduğunu, şahsın oturduğu bölgede çok sayıda evden hırsızlık olaylarının meydana geldiğini bildirmesi üzerine A.H.Y. isimli şahsa M.S.P., G.C. ve B.M. isimli şahısların bu belgeleri verdikleri tespit etti.

M.S.P., G.C. isimli şahıslar yakalanarak adli mercilere intikal ettirilirken, B.M. isimli şahıs ile ilgili olarak arama çalışmaları devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 12:52:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?