21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Sakatlar Derneği'nden Türel'e ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi yönetimi, Sakatlar Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi Başkanı Mehmet Karavural, Başkan Yardımcısı Nurdan Özsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Balamaz, Halime Eren, Dernek Müdürü Tahsin Dağlı ve dernek üyesi Elvan Kurt, Sakatlar Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

Şube Başkanı Mehmet Karavural, kendilerine verdiği destekten dolayı Türel’e teşekkür etti. Karavural, “Hizmetleriniz, bize desteğiniz ve hayatımı kolaylaştıran çalışmalarınız için size minnettarız. Antalya çapında 450 üyemiz var. Birçok sosyal hizmetinizden faydalanabiliyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile iyi bir diyalog içindeyiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Menderes Türel, yaptıkları her hizmette engellilere yönelik hassasiyetleri göz önünde bulundurmaya çalıştıklarını söyledi.

Türel, “Sizlerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar, bir belediye görevi değil, insanlık vazifesidir. Sizlerin sorunlarına çözüm bulmak boynumuzun borcudur” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 11:28:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?