1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sakatlıklar Adanaspor'u bıktırdı

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Adanaspor'da sakatlıklar takımın yakasını bırakmıyor.


Kampta gösterdiği performans ile herkesin beğenisini kazanan Onur Demirtaş son oynanan Sarıyer maçında sakatlanarak karşılaşmayı yarım bıraktı. Arka adalesinde yırtık tespit edilen genç futbolcunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sakatlar kervanına da son olarak formda isim Emrah Bedir katıldı.

Dün yapılan çalışmada acılar içinde yerde kalan başarılı futbolcunun üst adalesinde yırtık tespit edilirken yaklaşık 20 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı. İki futbolcunun tedavileri hemen başlarken sağlık ekibi Onur ve Emrah'ın sahalara dönmesi için büyük çaba harcıyor.


HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Bu arada Turuncu-beyazlı takım Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamladı. Futbolcuları ile bir toplantı yapan Teknik Direktör Ekrem Al, lige iyi başlamanın önemli olduğunu belirterek çeşitli uyarılarda bulundu.


Teknik Direktör Ekrem Al, sıkıntılı çıktıkları Karşıyaka maçını kazanarak lige iyi başlamak istediklerini söyledi. Zorlu maça önemli 2 futbolcularından yoksun çıkacaklarını da belirten Al, '' Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacaktır. Onur ve Emrah'ın tedavilerine başlandı. Takım olarak hazır durumdayız. Tek dezavantajımız seyircimizden mahrum kalmaktır. Kendi evimizde oynayacağımız maçlarda kesinlikle puan kaybetmeyi düşünmüyoruz. Kazanan taraf biz olacağız'' dedi.
Adanaspor-Karşıyaka maçı saat:20.30 'da başlayacak ve seyircisiz olarak oynanacak.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 15:51:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?