16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Samani, Antalya'yı geziyor

SAMANİ’DEN İLÇE VE BELDE ZİYARETLERİ

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, mayıs sonuna kadar Antalya’daki ilçe ve beldelerin tamamını ziyaret edeceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, ilçe ve belde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İl Başkanı Samani, Mayıs ayı sonuna kadar 19 ilçe ve 74 beldenin tamamını ziyaret edeceklerini söyledi. İlçelerin ve beldelerin sorunlarını tespit etmek, çözüm üretmek nedeniyle ziyaretlere hız veren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Akseki ilçesinde CHP’li ilçe Belediye Başkanı Mehmet Gölcü’yü ziyaret etti.

Akseki Belediye Başkanı Gölcü ile bir süre sohbet eden Samani, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Samani, “İktidar partisi olarak, parti ayrımı yapmaksızın, vatandaşa hizmet etmek isteyen herkesle beraber olur, sorunların çözümü için gereken desteği veririz” diye konuştu. Akseki’ye kayak merkezi kazandırılması yönünde çalışmalar olduğunu belirten Samani, “Eğer, kayak merkezi Akseki’ye bir canlılık kazandıracaksa, Aksekili vatandaşlarımıza ekonomik fayda sağlayacaksa bu projenin hayata geçirilmesi için gereken çabayı ortaya koyacağız” dedi. Samani, daha sonra Yarpuz, Bademli, Süleymaniye ve Cevizli beldelerini de gitti. Beldelerde vatandaşlarla sohbet eden Samani, belediye başkanlarını da makamında ziyaret etti.

Cevizli de bir kıraathanede belde sakinleriyle bir araya gelen Samani, hükümetin çalışmaları hakkında bilgi verip, beldenin sorunları hakkında bilgi aldı. Toplantıya katılan MHP’li belediye Başkanı Niyazi Ekinci de, Akseki-Seydişehir-Konya yoluna alternatif olan Akseki-Cevizli-Beyşehir-Konya yolunun tamamlanması gerektiğini, sağlık ocağı ve Telekom ile ilgili sorunların çözümü için yardımcı olmalarını istedi. İl Başkanı Samani, Cevizli-Beyşehir-Konya yolunun önceki yıllarda 4 kilometrelik bir bölümünün yapıldığını belirterek, “Kalan bölümün yapımı için ihale gerçekleştirildi. En kısa sürede yapımı tamamlanacak. 6 bin kilometre olan duble yollara, bizim iktidarımızda 12 bin kilometre ilave edildi. Eskiden yapımı yılan hikayesine dönen yollar, bizim dönemimizde yapıldı. Artık, duble yollarla da kalmıyoruz, hızlı trenler için raylar döşüyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal döneminde başlayan ve 10. Yıl marşında kalan demir ağları döşüyoruz. Ankara-Konya-Antalya hızlı tren demiryolunu da yapacağız. Beldenin diğer sorunları için de size gereken desteği sağlayacağız. Önemli olan kimin yaptığı değil, insanlarımıza hizmet için herkesle beraber çaba ortaya koymaktır” dedi. Samani ve beraberindekiler Cevizli Belediye Başkanı Ekinci’yi makamında da ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci, AK Parti İl Başkanı Samani ve beraberindekilere teşekkür etti.

SAMANİ’DEN İLÇE VE BELDE ZİYARETLERİ
SAMANİ’DEN İLÇE VE BELDE ZİYARETLERİ
SAMANİ’DEN İLÇE VE BELDE ZİYARETLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 15:57:04
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 16:02:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?