1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Samani, sel bölgesinde...

SAMANİ, SEL BÖLGESİNDE

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani Olimpos’da yaşanan sel felaketinin ardından bölgeye giderek vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yüce ve Ahmet Onaran ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Kumluca ilçesine Bağlı Olimpos bölgesine gitti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Kumluca İlçe Başkanı Recep Soytürk, Kemer İlçe Başkanı Zafer Yaman ile birlikte sel felaketinden etkilenen vatandaşları ziyaret eden AK Parti heyeti, ev ve işyerlerinde vatandaşları dinlediler.

Bölgede yaşanan sel felaketinin herkesi üzdüğünü belirten Samani, “Hepimiz bunlardan ders çıkarmalıyız. Bu tür felaketlere karşı tedbirler almalıyız, yetkililer bununla ilgili vatandaşlarımıza bilgi vermeliler. Bölgede can kaybının olmaması hepimizin içini rahatlatmıştır. Daha kötü bir felaket ile de karşılaşmış olabilirdik. Antalya’da ne kadar resmi kurum var ise buradaki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için seferber olmuştur. Kumluca ve Tekirova Belediye Başkanlarımız da sabah saatlerinde buraya gelerek mağdur olan vatandaşlarımız için ellerinden geleni yapmışlardır. Ben bütün vatandaşlarımıza geçmiş olduk dileklerimi iletmek istiyorum” diye konuştu.

Bölgede sel felaketinden etkilenen vatandaşlar, AK Partili Başkanlardan su kuyularının temizlenmesi konusunda yardım istediler. Samani, Tekirova Belediye Başkanı ile görüşerek sorunun giderilmesi için bölgeye gerekli araçları getirterek çalışmalara başlattı.

Bölgede ziyaretlerini tamamlayan Samani ve AK Partili heyet, Kumluca Kaymakamı Salih Işık’dan son durum hakkında bilgiler aldı.

SAMANİ, SEL BÖLGESİNDE
SAMANİ, SEL BÖLGESİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 13:22:02
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 16:11:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?