22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Samani internet medyası ile buluştu

SAMANİ İNTERNET MEDYASI İLE BULUŞTU

Antalya İnternet Medya Platformu Kurucu Başkanı Celal Vecel ile Antalya'daki internet medyası mensuplarının katıldığı toplantıda, internet medyasının sorunları, yerel ve genel siyaset gündemindeki konular konuşuldu.

Antalya İnternet Medya Platformu Kurucu Başkanı Celal Vecel, internet medyası mensupları ile buluşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani'ye platform ile ilgili bilgi verdi.

İnternet gazeteleri ile ilgili olumlu her çalışmaya AK Parti olarak destek olacaklarını belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ise "İnternet medyası hızla gelişiyor. İnternet ortamında haberler daha hızlı ve daha çok insana ulaşıyor. Olumlu yöndeki gelişmeler sevindirici" diye konuştu. Toplantıda internet gazetesi sahipleri ve temsilcileri, internet medyası ile yerel ve genel siyaset gündemiyle ilgili görüş ve düşüncelerini aktardılar.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN TALİMATI VAR

Toplantıda bir gazetecinin 'CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın istifasını ve yaşananları nasıl değerlendiriyorsunuz?' şeklindeki sorusunu cevaplayan Samani, "Biz özel hayatın deşifre edilmesini tasvip etmiyoruz. Bu konuyla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bütün teşkilatlara gönderdiği bir talimat var. Bu talimatta, konuyla ilgili yorum yapılmaması net bir dille ifade edildi. Partimizden hiçbir kimse bu konuyla ilgili ima yoluyla dahi herhangi bir yorum yapmadı" dedi.

KONUYLA İLGİLİ KONUŞMAMA KARARIMIZ VARDIR

Baykal'ın istifa ederken iktidarı eleştirmesini ve olanların faturasını AK Parti'ye çıkarmasını değerlendiren Samani, şunları söyledi:

"Baykal içine düştüğü bu durumda bile, kendisiyle alakalı hiçbir yorum yapmayan AK Parti'yi ve hükümeti eleştirmiştir. Bu Baykal'ın muhalefet anlayışını ortaya koymaktadır. Bu kadar desteğe rağmen acımasızca yapılan bu eleştiriler ülkemizde muhalefet anlayışının nerelere geldiğinin açık seçik bir ifadesidir. Biz, Deniz Bey'den herkesi eleştirmesini değil, 'Böyle bir şey yaşanmadı' demesini beklerdik. Antalya'dan çıkmış bir parti liderinin bu sözü söyleyememesi beni gerçekten çok üzmüştür. Siz hem 'böyle bir şey olmadı' diyemeyeceksiniz, hem de yaşadığınız bu olayın faturasını iktidara keseceksiniz. Biz bu sözleri Sayın Baykal'ın partimizle ilgili kullandığı çirkin ifadelerden dolayı söylüyoruz. Yoksa konuyla ilgili konuşmama kararımız vardır."

SAMANİ İNTERNET MEDYASI İLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 13:45:00
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 14:17:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?