22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Samani meclis üyeleriyle buluştu

SAMANİ İLE ÖNCEKİ DÖNEM MECLİS ÜYELERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, önceki dönem merkez Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. “Kahvaltıda Buluşalım, Antalya Konuşalım” adıyla düzenlenen toplantıların bu haftaki katılımcıları önceki dönem görev yapan meclis üyeleri oldu. Eski meclis üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen İl Başkanı Samani, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Teşkilatlar ile sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını ve sık sık bir araya geldiklerini belirten Samani, “Antalya’da hükümetimizin de desteği ile tarihi hizmetler ortaya koyduk. Bu bir kişinin başarısı değildir. Eğer başarı varsa, bu başarı hepimizindir. Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız sürece bu başarıyı sürdüreceğimize inanıyorum. Demokrasi ve sivilleşmede de başarı kazanmak istiyorsak, birlikte el ele vererek bunu başaracağız” dedi.

Şimdiye kadar Antalya’ya yapılan hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür eden Samani gerçekleştirilen yatırımlar hakkında kısa bir bilgi verdi. Bu hizmetlerin Antalya’ya modern bir kent görünümü kazandırdığını belirten Samani, “Tarihi hizmetler yaptığımız Antalya’da hükümetimiz tarafından hizmetler yapılmaya devam ediyor. Karayolları çalışmalarını sürdürüyor. Kemer yolundaki tünellerin açılışı bu ay sonunda yapılacak. Yine aynı şekilde Korkuteli yolu yapımı tamamlanarak o bölgeye kazandırılıyor. Bunun yanı sıra Turizm Bakanlığımız arıtma tesisleri yapımına devam ediyor. DSİ baraj ve sulama kanalları yapıyor. Hükümet olarak her alanda hizmet yapılıyor. Biz hizmet yapıyoruz. Bu hizmetlerimizi vatandaşımız zaten görüyor ama biz bunları yine de hatırlatmalıyız” diye konuştu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda, meclis üyelerinin görev yaptığı geçmiş dönem ve 29 Mart yerel seçimleriyle ile ilgili meclis üyeleri ile karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. “Kahvaltıda Buluşalım, Antalya Konuşalım” adıyla düzenlenen toplantıların devam eden toplantıların her hafta farklı bir grupla devam edeceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 16:07:02
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 18:05:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?