22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şampiyon golfçü Antalya'ya geliyor

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde dünyanın en önemli golfçülerinden Colin Montgomerie tarafından tasarımı yapılan The Montgomerie Papillon Golf Sahası, şampiyon sporcu tarafından 21 Ekim Salı günü açılacak. İskoç oyuncu, Türk golfünün ünlü simaları ile golf oynayacak.

Dünyanın en önemli golfçülerinden Colin Montgomerie, Belek'te tasarımını yaptığı Papillon Golf Sahası'nın resmi açılışı için 20 Ekim Pazartesi günü Türkiye'ye geliyor.

Profesyonel golfte 43 turnuva şampiyonluğu bulunan ve sekiz kez Avrupa'nın en iyi golfçüsü seçilen Colin Montgomerie, tasarımını yaptığı Papillon Golf Kulübü'nün 21 Ekim Salı günü kulübün resmi açılışına katılacak ünlü oyuncu, daha sonra Türkiye'nin tanınmış golfçüleriyle birlikte sahaya çıkarak golf oynayacak. Papillon Golf Kulübü Başkanı Mustafa Nazik adına düzenlenecek turnuvada 88 oyuncu mücadele edecek.

Türkiye'nin ikinci imzalı sahasını açmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden The Montgomerie Papillon Golf Kulübü Müdürü Cahit Şahin, "Tasarımından kulüp binasına kadar her şeyiyle farklı bir saha inşa ettik. Kulübün kapısından giren her golfçü bunu hissedecek. Bu saha ayrıca Colin Montgomerie'nin Akdeniz'de dizayn ettiği ilk saha olma özelliğini taşıyor" dedi.

Bu arada 104 hektarlık bir alan üzerine kurulu 18 çukurlu The Montgomerie Papillon Golf Sahası'nda 11 adet yapay göl bulunuyor. Golf sahasına 9 delikli bir golf akademisi ve bunun yanı sıra Antalya'daki mevcut dört Papillon Hotel bünyesine katılacak olan 5 yıldızlı delüks bir golf otel eşlik edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 16:19:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?