7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şampiyon kardeşler

Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Osman Akçay'ın Türkiye Drag şampiyonu büyük oğlu Çağlayan'dan sonra küçük oğlu Coşkun da ağabeyi gibi dragda şampiyon oldu 

Kepez belediyesi Meclis Üyesi Osman Akçay'ın iki oğlu da otomobil sporunda Antalya'nın gururu oldu. Büyük kardeş Çağlayan Akçay'ın girdiği yarışlarda başarı elde etmesi üzerine kardeşi Coşkun da ağabeyinin yolunda aynı spora merak sardı. Baba Akçay'ın da destek olduğu otomobil sporlarında İzmir'de yapılan drag yarışlarında kupa alarak ağabeyinden geri kalmadığını gösterdi. 

Osman Akçay, iki oğlunun kendilerini spora vermelerinden büyük gurur duyduğunu belirterek, "Sporun her genç için gereken bir sosyal etkinlik olduğunu biliyorum. Çocuklarımın seçtiği spor dalı ise onların tercihleri. Ben baba olarak onları bu çalışmalarında destekledim. Onlar da haklı oldukları başarıyı alarak beni gururlandırdıkları gibi kentimizin de onuru oldu" şeklinde konuştu. 

Çağlayan ve Çoşkun kardeşler otomobil yarışlarına küçük yaştan meraklı olduklarını vurgulayarak, "Ehliyetli olarak otomobil kullanmaya başladığımızdan itibaren de yarışların içine girdik. Her yarışı yakından takip ettiğimiz için yarışlarda ise yabancılık çekmedik. İlk katıldığımız yarışlarda da arka arkaya şampiyonluk alarak kupayı Antalya'ya getirdi" dedi.
İHA,
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2007 Perşembe 18:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?