21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şampiyon Melike hayaline kavuştu

Manavgat Dr. Hüseyin Vural İlköğretim Okulu ile İş Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkilileri, Çin'de yapılan Dünya Özel Olimpiyatlarında Atletizmde Dünya İkincisi olan Kezban Melike Özer'e başarısından dolayı bilgisayar hediye etti.

Melike'nin annesi Şerife Özer, kızının 2 yıldır bilgisayar istemesine rağmen maddi imkansızlıktan dolayı bu isteğini yerine getiremediğini belirterek "Dernek yetkilileri sayesinde kızımın hayalleri gerçek oldu" diye konuştu.

Çin'de geçtiğimiz yıl yapılan Dünya Özel Olimpiyatlarında Atletizmde Dünya İkincisi olan Kezban Melike Özer, hayali olan bilgisayarına sonunda kavuştu. Manavgat Dr. Hüseyin Vural İlköğretim Okulu ile İş Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkilileri, şampiyon sporcuya bilgisayar hediye etti.

İş Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Makbule Güneylioğlu "Çin'de yapılan Dünya Özel Olimpiyatlarında Atletizmde Dünya İkincisi olan Kezban Melike Özer'e derneğimiz tarafından başarılarından dolayı ve diğer öğrencilere teşfik olması amacıyla tam donanımlı bilgisayar hediye etmeyi kararlaştırdık. Bugün ödülünü burada kendisine veriyoruz" dedi. Okul Müdürü Şerafettin Çetin dernek tarafından hediye edilen bilgisayarın kendilerini ve öğrencilerini çok mutlu ettiğini, bu tür yardımların öğrencileri teşvik ettiğini belirtti.

Kızının en büyük hayallerinden birisinin bilgisayar olduğunu belirten Melike'nin annesi Şerife Özer "Kızım Melike neredeyse iki yıldır her gün benden bilgisayar almamı istiyordu. Fakat maddi imkansızlılardan dolayı kızımın bu isteğini yerine getiremedim. Dernek tarafından hediye edilen bilgisayar karnelerin de dağıtılmasıyla aynı güne gelmesi nedeniyle çok anlamlı geldi, bizi çok sevindirdi. Melike için çok büyük bir hediye oldu onu önümüzdeki çalışmalarında başarıya teşfik edici bir hediye oldu. Böylesine anlamlı bir hediyeyi düşünüp gerçekleştirenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 14:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?