22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şampiyon sporcuya ödül

Dünya Tekvando Şampiyonu Bahri Tanrıkulu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından 5 bin YTL'lik para ödülü ile ödüllendirildi.

Antalyalı Bahri Tanrıkulu'nun geçtiğimiz yıl Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen organizasyonda Dünya Tekvando Şampiyonu olması, tüm Türkiye ve Antalya'da büyük sevinçle karşılanmıştı. Bahri Tanrıkulu'nun şampiyonluğunun ardından Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi de, şampiyon sporcuya para ödülü verilmesini kararlaştırmıştı.

Tekvandoda Dünya Şampiyonu olan Bahri Tanrıkulu, 5 bin YTL'lik para ödülünü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in elinden aldı. Bahri Tanrıkulu, ödül için Başkan Türel'e teşekkür etti. Tanrıkulu, 2008'de düzenlenecek olimpiyatlarda da olimpiyat şampiyonu olarak Antalya'ya dönmek istediğini söyledi.
Belediye Başkanı Menderes Türel ise, Bahri Tanrıkulu'na Antalya'nın adını ülke sınırları dışına taşıdığı için teşekkür etti. Türel, Tanrıkulu'nun başarılarının devamını dilerken, kendisini olimpiyat şampiyonu olarak görmek istediğini ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 16:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?