16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Şampiyon takıma coşkulu karşılama

ŞAMPİYON TAKIMA COŞKULU KARŞILAMA

Türkiye Şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor Genç Bayanlar Hentbol Takımı belediyede coşkuyla karşılandı.

Hentbol Kulüplü Genç Bayanlar Türkiye Birinciliği'nde finalde Anadolu Üniversitesi'ni 27-26 yenen Muratpaşa Belediyesi şampiyon oldu. 29 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen Hentbol Kulüplü Genç Bayanlar Türkiye Birinciliği'nde şampiyon olan Muratpaşa Belediyespor Genç Bayan Hentbol Takımı, Muratpaşa Belediyesi’nde törenle karşılandı. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, şampiyon takımın sporcularını tek tek kutladı. Sporcular, şampiyonluk kupasını Başkan Evcilmen’e sundu.

Şampiyon takım, Muratpaşa Belediyesi’nde Başkan Evcilmen, Muratpaşa Belediyespor Başkanı İbrahim Akkaya, Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri, kulüp yöneticileri ve belediye personeli tarafından karşılandı. Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal ve Yardımcı Antrenörü Ayşen Yılmaz, 7 oyuncusu milli takımda oynayan Genç Bayan Takımı hakkında bilgi verdi.

Ünsal, “2008’de liselerde Türkiye Şampiyonu, dünya dördüncüsü, 2009’da Yıldızlar’da Türkiye Şampiyonu olmuştuk. Genç Bayanlar’da da bu yıl Türkiye Şampiyonu olduk. A takım düzeyinde de Antalya’ya ilk kez bir Türkiye Kupası getirmek istiyoruz. Hedeflerimiz arasında Avrupa Kupaları’nda da başarı yeralıyor” dedi.

ŞAMPİYON TAKIMA COŞKULU KARŞILAMA
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 15:29:00
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 21:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?