21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şampiyona laptop

Muay Thai Federasyonu tarafından Sivas'da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'na katılan 12 yaşındaki Gizem Kaşlıca 34 kg'da Türkiye Şampiyonu oldu.

Minik yıldızı makamında kabul eden Yeşilbayır Belediye Başkanı Hasan Akalın, Kaşlıca'yı tebrik edip dizüstü bilgisayar ile ödüllendirdi. Minik şampiyonla uzun süre sohbet eden başkan Akalın, Yeşilbayır'ın ve Antalya'nın adını tüm Türkiye'ye duyurduğu için Gizem Kaşlıca'ya teşekkür etti.

Aynı başarısının dünya şampiyonalarında da tekrarlamasını isteyen Başkan Akalın, "Gizem'i cesareti, disiplinli çalışması ve başarısından dolayı kutluyorum. Şimdi sırada Dünya Şampiyonası var. Oradan da en iyi derecelerle ayrılacağına inanıyorum" dedi.

İlköğretim okulu 7. Sınıfta okuyan ve Muay Thai ve Kick Boks sporlarıyla 3 yıldır uğraşan Gizem Kaşlıca ise "20 Aralık tarihinde Diyarbakır'da Kick Boks Türkiye Şampiyonası var. Hedefim oradan da altın madalya ile dönmek. Bunun içinde günde ortalama 5-6 saat çalışıyorum. Başkanımızın beni makamında kabul etmesi ve bilgisayar ile ödüllendirmesi çok güzel bir sürpriz oldu" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 15:26:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?