21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şampiyondan GATA'ya teşekkür

Antalya'da motosikletle geçirdiği trafik kazası sonrasında, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) 50 gün boyunca fizik ve rehabilitasyon tedavisi uygulanan şampiyon yüzücü Burak Altun, tedavi sürecinde emeği geçenlere yazdığı teşekkür mektubuyla karşılık verdi.

Antalya'da bundan 8 ay önce motosikletle evine gelirken Konyaaltı'nda geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan 18 madalya sahibi şampiyon yüzücü Burak Altun, beyin kanaması sonucu Akdeniz Üniversitesi Yoğun Bakım ve Reanimasyon ünitesinde 67 gün yoğun bakımda kalmıştı.

Yoğun tedavi sonrasında hayati tehlikeyi atlatan Altun, fizik tedavi imkanları daha gelişmiş olan GATA'da tedavi olmak istemiş ve durumu dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a mektup yazarak bildirmişti. Kendisine
GATA'nın kapılarını açan Genelkurmay Başkanlığı, şampiyon yüzücü Burak Altun'a tedavisi için tüm imkanlarını sunarak GATA'da 50 gün yoğun bir fizik ve rehabilitasyon tedavisi uygulandı.

Tedavisinin ardından Antalya'ya dönen Burak Altun, GATA'da gördüğü sevgi, ilgi ve şefkati kaleme aldığı mektupla dile getirdi. Altun, kendisine yardımcı olan Genelkurmay Başkanlığına ve doktoru Prof. Dr. Kemal Dinçer'e bir teşekkür mektubu yazdı.

Mektubunda yaşadığı memnuniyeti anlatan Burak Altun, "Geçmişi şan ve şerefle dolu, Türk Silahlı Kuvvetleri bana şefkatli kollarını açarak tedavimde büyük kolaylık sağlamıştır. Hemşiresinden, hastabakıcısına, doktorlarımdan tüm kademedeki ilgililere minnet ve vefa doluyum. Sağ olsunlar. Varolsunlar. Burada bir aile şefkati ve sevecenlik içindeydik. Allah Silahlı Kuvvetlerimize zeval vermesin. GATA dünyanın en saygın fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi. Burada bana emeği geçen, başta Genelkurmay Başkanlığı personeli olmak üzere GATA'da bana yakın ilgisini esirgemeyen Kemal Dinçer'e sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bundan sonra şampiyonalarda kazanacağım madalyaları şanlı Türk ordumuza armağan edeceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 10:50:17
Güncelleme :25 Eylül 2008 Perşembe 10:54:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?