1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şampiyondan Tütüncü'ye ziyaret

TÜTÜNCÜ TANRIKULU KARDEŞLERİ KUTLADI

Tekvandoda dünya şampiyonu olan Bahri Tanrıkulu’yu kabul eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Tanrıkulu kardeşlerin uluslar arası şampiyonlarda başarılar göstermesi ülkemiz için bir gurur kaynağıdır” dedi.

Danimarka’nın Kopenhag kentinde düzenlenen 19. Erkekler Büyükler Dünya Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Bahri Tanrıkulu ve 2008 Pekin Olimpiyatları’nda 2’inci olan Azize Tanrıkulu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Tekvando Federasyonu Basın Sözcüsü Gürsel Kaya’nın da yer aldığı ziyarette Tütüncü, Tanrıkulu kardeşleri, uluslar arası turnuvalarda elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti.

Tütüncü, Bahri Tanrıkulu’nun dünya şampiyonu olmasının kendilerini onurlandırdığını, gururlandırdığını belirterek, “Tanrıkulu kardeşlerin uluslar arası şampiyonlarda başarılar göstermesi ülkemiz için bir gurur kaynağıdır” dedi.

Başkan Tütüncü, “Tanrıkulu kardeşlerin elde ettiği başarılar Türk gençliğine örnek oldu. Bundan sonraki başarılar elde etme noktasında Tanrıkulu kardeşlerin destekçisi olmaya hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Onların elde edeceği başarılar sadece aileleriyle sınırlı kalmıyor. Ülkemizin ismini duyuruyorlar, ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiriyorlar ve ülkemizin tanıtımına katkı sağlıyorlar.”

Antalyalılar olarak Tanrıkulu kardeşlerin Antalyalı olmasından dolayı da gururlandıklarını belirten Tütüncü, “Başarılarınızın artarak devamını diliyorum. Başarılarınızı istikrarlı bir şekilde sürdürüyor olmanız da çok güzel. Çünkü başarılar vardır elde edersiniz, o başarının sarhoşluğuna kapılırsınız ve bitişin eşiğine gelirsiniz. Tanrıkulu kardeşler, başarılarını artırarak devam ettiriyorlar. Kendilerini büyük bir hayranlıkla, takdirle kutluyorum.”

3’üncü kez dünya şampiyonu olmasının büyük bir başarı olduğunu kaydeden Bahri Tanrıkulu da, Tütüncü’den, tekvando sporuna sahip çıkmasını istedi. Başkan Tütüncü de, Kepez Belediyespor olarak tekvando sporuna gereken önemi verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Başkan Hakan Tütüncü, ziyarette Bahri Tanrıkulu’ya, dünya şampiyonu madalyasını da taktı.

TÜTÜNCÜ TANRIKULU KARDEŞLERİ KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 16:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?