22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sanat Sokağı'nda resim sergisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültürel Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Atatürk Kültür Sanat Merkezi'nde, 2000 yılından bu yana resim eğitimi gören Eşref Çelik, 7. kişisel sergisini, Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağı'nda açtı. 

Sergi açılışına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu, Kültürel Hizmetler Daire Başkanı İlyas Çopur ve çok sayıda davetli katıldı. 

Süreyya Köleoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Eşref Çelik'in, Büyükşehir Belediyesi kursiyeri olduğunu belirterek, "Kursiyerlerimizin el emeğini görmek, bizi çok mutlu ediyor. Bütün sanatçıların, Sanat Sokağı'nı kullanmalarını istiyoruz. Sanatçıların, çalışmalarını burada sanatseverlerle buluşturmaları çok önemli. Eşref Çelik'i, çalışmasından dolayı kutluyorum. Kendisine başarılar diliyorum" dedi. 

Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu, daha sonra, Eşref Çelik ve Eşref Çelik'in hocası Gülay Fin ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Çalışmalarında, daha çok Antalya manzara resimlerine ağırlık verdiğini söyleyen Eşref Çelik'in sergisi, Sanat Sokağı'nda1 ay açık kalacak. Sergide 50 eser yer alıyor.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2006 Çarşamba 18:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?