1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sanatçılardan Evcilmen'e teşekkür

Ressamlar Sokağı Derneği'nin geleneksel sergisine katılan sanatçılar, bugüne kadar her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduğunu ifade ettikleri Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e bir tablo ile teşekkür ettiler.

Ressamlar Sokağı Derneği'nin geleneksel "Nereye Gidiyoruz" konulu karma resim sergisi Antalya ANSAN'da açıldı. 29 ressamın eserlerinin yer aldığı serginin açılışına Muratpaşa Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde tekrar aday olarak gösterilen Süleyman Evcilmen, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, dernek üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Sanatçılar adına konuşan Şükrü Erciyeslioğlu, "Başkanımızı her etkinliğimizde aramızda görmekten mutluyuz. Bugüne kadar hep bizlerin yanında oldu. Teşekkür ediyoruz" dedi.
SANATÇININ EMRİNDEYİZ

Antalya'nın turizm kenti olmasının yanı sıra bir kültür sanat kenti olma yolunda büyük adımlarla ilerlediğini belirten Evcilmen de, şöyle konuştu: "Muratpaşa Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız. Sergi salonlarımız sanatçılarımızın emrindedir."

Sergiyi çok beğenen ve ressamlara bundan sonraki sanat yaşamlarında başarılar dileyen Evcilmen, kendisine hediye edilen yağlıboya tablo için sanatçılara teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 15:01:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özge küçümen IP: 195.174.197.xxx Tarih : 21.03.2009 00:34:49

antalyanın yetiştirdiği çok önemli ressamlardan rahmetli Mustafa Cevdet Doğan ile ilgili bir onur etkinliğinin düzenlenmesi gerekliliği ile ilgili hassasiyetimi sizlerle paylaşmak isterim.Antalyam büyüktür ve büyüklerini unutmaz.Teşekkür ve saygılarımla......