1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sanatçılardan okullara eğitim kiti

46. ULUSLAR ARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FESTİVALİ

46. Uluslar arası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, festivale katılan sanatçılarla birlikte üç okulda eğitim kiti dağıttı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AKSAV, Altın Portakal Film Festivali kapsamında 10 bin öğrenciye eğitim kiti dağıtmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, festivale katılan sanatçılarla birlikte üç okulda eğitim kiti dağıttı. Ünlü sinema oyuncuları Yusuf Sezgin, Eşref Kolçak, Suzan Avcı ve Yalçın Güzelce AKSAV Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Cumhuriyet, Muratpaşa ve Konuksever İlköğretim Okullarını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin sıralarına oturan ve onlarla sohbet eden Akaydın ve sanatçılar, içerisinde özel baskılı defter, kalem, kalem kutusu ile Antalya tarihinin anlatıldığı belgesel DVD’lerin bulunduğu kitlerden dağıttı. Renkli görüntülerin yaşandığı dağıtım sırasında öğrenciler Başkan Akaydın ve sanatçıları sevgi çemberine aldı. Sanatçıları okullarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, sevgi gösterilerinde bulundu.

46. ULUSLAR ARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FESTİVALİ
46. ULUSLAR ARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FESTİVALİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 16:14:01
Güncelleme :14 Ekim 2009 Çarşamba 17:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?