1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sanayi sitesi tozdan kurtuluyor

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri Sanayi Sitesinde asfaltlama çalışması yapıyor. Belediye Başkanı Sözen, Sanayi sitesindeki çalışmaların bitmesiyle birlikte Sanayi esnafının yazın toz, kışın çamurdan kurtulmuş olacağını söyledi.

Kum mevkiinde bulunan asfalt şantiyesi gece gündüz demeden asfalt üretimi yaparken, Manavgat Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü asfalt ekipleri de yeni açılan ve düzenleme yapılan cadde ve sokaklarda bulunan yolları asfaltlamanın yanısıra bozulmuş yolları asfaltlıyor. Sanayi Sitesi de asfalt çalışmalarından nasibini alıyor. Sanayi sitesinde köstebek yuvasını andıran yollar düzeltilerek asfaltlanıyor.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta asfalt şantiyesi olmasına rağmen şantiyeden bugüne kadar yararlanılmadığını söyledi.

Dökülen asfaltın kum mevkiinde Manavgat belediyesine ait asfalt şantiyesinde üretildiğini belirten Sözen, “1994 yılından beri kum mevkiinde asfalt şantiyesi bulunmasına rağmen şantiyeden bugüne kadar istenilen düzeyde yararlanılmadı, hatta atıl durumda bırakılmıştır. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren asfalt şantiyemizi tam kapasite çalışır hale getirerek Manavgat’ımızda ihtiyaç duyulan yerler asfaltlanmaya başlamıştır. Asfalt ve diğer çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. 29 Mart öncesinde seçim çalışmalarımız sırasında Sanayi sitesi esnafımızla yaptığımız görüşmelerde en önemli sorunlarının köstebek yuvasını andıran yollar ve yaz aylarında toz, kış aylarında çamur olduğunu öğrenmiştik. Sanayi sitesindeki çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından sanayi esnafımızın toz ve çamur sorunu ortadan kalkmış olacaktır. Hedefimiz Manavgat'ta yaşayan tüm insanlarla birlikte Manavgat’ımızın sorunlarını çözmek ve yaşanmaktan zevk alınan bir Manavgat yaratmaktır” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 10:06:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?